Serviceeftersyn og reparationer

Hvis dit udstyr på klinikken er gået ned, kan du vælge at få udført reparationen i din praksis eller ved, at du sender din reparation (dit udstyr) til os.

Vi har eget værksted og en fast stab på fem dygtige medicoteknikere, der har flere års erfaring i fejlfinding, reparationer og i at udføre serviceeftersyn på veterinærmedicinsk udstyr.

Med andre ord:
Dit udstyr er i gode hænder hos os.
Og uanset om det gælder det årlige service-eftersyn på eksempelvis røntgen eller en fejlmelding på dit udstyr, så står vi klar til at hjælpe dig.

Quotes

Vi har for første gang fået lavet service via Eickemeyer, og det har været en rigtig god oplevelse. Lige fra booking af tiden og til serviceteknikeren kom ud, har der været en god kommunikation og kontakt imellem alle parter.

Eickemeyer har en helt fair pris på deres service, og der er ingen binding.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til service-teamet hos Eickemeyer

- Indehaver og dyrlæge Bonnie Horne Risvig, Vrønding Dyreklinik

Nedenstående er de til enhver tid gældende vilkår for reparation af varer igennem Eickemeyer.

Rabat på serviceeftersyn

Få op til 50% rabat ved eftersyn på mere end én enhed.

Bestiller du årligt serviceeftersyn til mere end én enhed, betaler du fuld pris for det dyreste eftersyn. Derefter får du 50% rabat på resterende eftersyn, der foretages samme dag.

Ved service på 8 eller flere enheder får du 50% på alle eftersyn.

Problemer med dit software?

Vores teknikere kan, ved at koble på din PC via TeamViewer, hurtigt hjælpe dig.
Det kræver blot, at du har installeret TeamViewer på din computer.

Har du ikke TeamViewer kan du downloade programmet ved at klikke nedenfor.
Programmet kræver ikke, at du opretter dig som bruger.

Undgå at aflyse dine patienter – vi stiller udstyr til rådighed

Hvis dit udstyr går ned, stiller vi gerne udstyr til rådighed. Du kan have udstyret inden klokken 10.00 næste dag. Du skal dog have henvendt dig til os senest klokken 14.00 dagen før. Vær obs på at der vil blive tillagt fragt.

Er det indenfor garantiperioden stiller vi udstyr til rådighed uden beregning, og ellers tilbyder vi leje af veterinært udstyr på ugebasis.

Du undgår dermed at skulle aflyse dine patienter.
Det, ved vi, er vigtigt for dig.

Lovpligtigt serviceeftersyn

Vi udfører service og lovpligtigt eftersyn af dit udstyr på klinikken.
Serviceeftersyn er naturligvis uden nogen form for binding. Vi sender dig dog gerne en reminder, når det er tid til et eftersyn igen. 

Bestiller du årligt serviceeftersyn til mere end ét apparat, betaler du kun fuld pris for det dyreste eftersyn. Derefter får du 50% rabat på efterfølgende eftersyn, der foretages samme dag. Ved service på røntgen og- eller anæstesi og yderligere minimum 7 enheder, får du alle services til halv pris.

Reparationer

Ved reparationer af udstyr vælger du selv om, vi skal udføre reparationen i din praksis, eller om du vil sende din reparation til os.

Hvis der er aftalt en fastpris på en bestemt reparation, er det denne pris, som er gældende for den fejlmeldte enhed. Er der flere fejl på enheden, som opdages under eller efter reparationen i vores varetægt, kontaktes I straks af vores serviceafdeling.

Alle reparationer, hvor der ikke findes fejl ved test, faktureres med minimum 800,00 kr. med mindre andet er skriftligt aftalt.

Kontakt os på enten mail [email protected] eller på telefon + 45 70 20 50 19, hvis du ønsker at oprette en reparation.

Slibning af instrumenter

Hvis dine instrumenterne er blevet lidt sløve eller trimmeren ikke længere gør sit job helt så godt mere, så tilbyder vi slibning af både sakse, skær og andre instrumenter. 

Du sender blot udstyret til vores adresse i Vojens, så sender vi det retur til dig. Det sker typisk indenfor tre til seks uger.