Mission Statement Unternehmen Arzt Tier

Mission Statement Unternehmen Arzt Tier

Eickemeyer kort fortalt

Eickemeyer blev grundlagt i Tyskland i 1961 af Walther Eickemeyer. I dag drives virksomheden i tredje generation af Alexander Sprung. Med mere end 50 års erfaring er Eickemeyer en af de førende, når det gælder veterinærudstyr i Tyskland.

I 2007 ekspanderede Eickemeyer ved at etablere kontorer rundt om i Europa, herunder også i Danmark med firmaet Eickemeyer Medicinteknik for Dyrlæger.

Det danske datterselskab ligger i dag i Vojens.

walter eickemeyer

Hvad kan Eickemeyer Danmark gøre for dig?

Stort udvalg af veterinære produkter

Hos Eickemeyer gør vi alt for at sikre dig det bedste og mest praktiske veterinære udstyr.

Vi samarbejder med de bedste leverandører på markedet, for at du altid kan være sikker på at få udstyr af høj kvalitet.

En Gazellevirksomhed

Eickemeyer Danmark er i 2013 og 2022 udnævnt til Gazelle-virksomhed. Eickemeyer i Danmark er ikke kun et datterselskab af Eickemeyer i Tyskland, men en uafhængig afdeling med en række selvstændige leverandører og samarbejdspartnere, som sikrer et bredt udvalg af veterinær-medicinsk udstyr af højeste kvalitet.

En kursusvirksomhed

I 2020 flyttede vi i flotte nye lokaler, hvor vi har indrettet en kursusafdeling med workshop, showroom og et stort og lyst kursuslokale.

Vi tilbyder kurser og efteruddannelser for både veterinærsygeplejersker og dyrlæger.

eickemeyer1

eickemeyer1

10 grunde til hvorfor du skal vælge Eickemeyer

1 | Erfaring

Eickemeyer har mere end 50 års erfaring på det veterinære marked. Gennem vores tætte samarbejde med dyrlæger, ved vi, hvad der virker og hvad der ikke gør.

2 | Viden

Vores hovedkontor ligger i Tuttlingen, Tyskland, som er kendt verden over for at være det globale centrum for produktion af instrumenter. Dette betyder at vi har opbygget en stor knowhow, og hos Eickemeyer Danmark kan du altid komme i kontakt med en som kender produkterne. Hvis vi ikke kan besvare dit spørgsmål med det samme, vil vi gøre alt for at besvare det hurtigst muligt.

3 | Kvalitet

Hos Eickemeyer gør vi alt for at sikre dig det bedste og mest praktiske medicinske udstyr fra hele verden, som opfylder selv den mest krævende dyrlæges behov. Mange af vores instrumenter er ligeledes dækket af vores Lifetime Eickemeyer brand, som garanterer dig livstidsgaranti.

4 | Pris

Eickemeyer har afdelinger i 7 forskellige lande og dermed en verdensomspændende distribution. Efterhånden som flere og flere dyrlæger vælger Eickemeyer, er vi i stand til at købe stort ind, hvilket er en fordel for dig.

5 | Personlig service

Selvom vi er en global organisation, lægger vi hos Eickemeyer Danmark vægt på den personlige kontakt med dig. Hver dag sidder vores veluddannede og venlige kundeservice klar ved telefonen for at hjælpe vores kunder med deres individuelle behov, uanset om det drejer sig om et enkelt instrument eller indretning af en komplet klinik.

6 | Support

Hos Eickemeyer Danmark, handler det ikke kun om at sælge produkter. Vi er altid på udkig efter en løsning, der passer dig. Dette omfatter ikke kun vores professionelle og hurtige service, men betyder også at vi udbyder en række kurser, som du altid er velkommen til at deltage på. Se mere under fanen kurser

7 | Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

For at sikre vore kunders tilfredshed, har vi en risikofri politik. Hvis produktet ikke lever op til dine forventninger, kan du altid inden for 2 uger vende tilbage og få pengene retur, såfremt at produktet er ubeskadiget og i original emballage. Vi ønsker ikke kun tilfredshed med produkterne men også med vores firma.

8 | Stort udvalg

Hvad enten du skal bruge et operationsbord, digital røntgen, kvalitetsinstrumenter, eller sidste hightech udstyr i din praksis, findes dette i vort produktsortiment som indeholder mere end 5000 produkter.

9 | Lager

Vores centrallager er beliggende i Tyskland, hvilket sikrer at vi kan levere et bredt sortiment til dig. Der skal derfor beregnes en leveringstid på 2-3 arbejdsdage. Er dette et problem for dig? Er du velkommen til at kontakte os. Så finder vi en løsning.

10 | Pålidelighed

Mange er gået forud for dig, fordi de ved, at vi stadig er der i morgen for dig.