Persondatapolitik

Eickemeyer respekterer privatlivets fred for alle besøgende og kunder. Vi sikrer, at alle personlige oplysninger du opgiver vil blive behandlet fortroligt. Vi benytter udelukkende oplysningerne til ordrebehandling. Vi håndterer personoplysningerne i overensstemmelse med den gældende lovgivning på området. Når du afgiver en ordre hos Eickemeyer Medicinteknik for dyrlæger ApS, bruger vi din virksomheds navn, adresse, kontaktoplysninger (e-mail og telefon) og betalingsoplysninger til følgende:

  • Leveringsinformationer
  • Bogholderi

Derudover gemmer vi din ordre på de produkter du bestiller, samt hvordan du ønsker at betale. Vi gemmer også eventuelle kommentarer som du har angivet under bestillingsprocessen, samt fra hvilken IP-adresse ordren er placeret, for at forhindre misbrug.

Nyhedsbrev

Når du abonnerer på vores nyhedsbrev, lagrer vi dit navn og din e-mail i vores emailarkiv ved Simplero, så vi kan sende dig information om nye produkter, tips fra vores serviceteknikere, kampagner og tilbud samt hvad der ellers rører sig i huset hos os. Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du nemt framelde dig via et link i bunden af nyhedsbrevet.

Eickemeyer videregiver ikke dine oplysninger

Vi sælger eller udlejer ikke dine oplysninger til tredjepart, og gør dem kun tilgængelig for tredjemand der er involveret i udførelsen af ordren. Eickemeyers ansatte og tredjemand engageret af Eickemeyer er forpligtet til at respektere dit privatliv.

Ret til indsigt, berigtigelse og annullering

Hvis der er opgivne oplysninger, du ønsker at få indsigt i, kan vi mod skriftlig anmodning udlevere disse. Såfremt listen indeholder fejl, kan du skriftligt bede os om, at ændre eller slette oplysningerne.

Denne fortrolighedspolitik gælder for ethvert besøg på vores hjemmeside og enhver aftale. Vi forbeholder os ret til at ændre denne fortrolighedspolitik til enhver tid.