Vi bruger cookies på Eickemeyer.dk. Cookies bruges ikke til markedsføring, men udelukkende for at kunne give dig den bedste oplevelse af siden. og for at få statistikker på, hvilke af vores sider der besøges. Er det ok med dig? Ja Nej

Salgs og leveringsbetingelser

Salg

Alt salg er gældende efter nedenstående betingelser uden undtagelse.

 

Moms

Alle priser er eksklusive moms. Gældende moms vil blive tillagt regningen.

 

Priser

Varer vil blive faktureret til den gældende pris på dagen for afsendelsen til kunden. Eickemeyer Medicinteknik for dyrlæger ApS tager forbehold for trykfejl og prisændringer uden varsel for kunden. 

 

Levering

Varer som er på lager sendes almindeligvis samme dag, forudsat at vi har bestillingen inden kl. 14.00. Levering sker på din adresse i Danmark indenfor 48 timer, ved hasteforsendelse kan aftales 24 timer mod ekstra fragtbetaling. For varer som ligger på det danske lager gælder at varen leveres dagen efter bestillingen. Her kan aftales levering føor kl.10.00 eller før kl. 12.00. Skulle en vare være i restordre vil vi gøre vort bedste for at informere dig om forventet leveringstid, og gøre vores yderste for hurtigst mulig levering. Levering sker uden fragt for ordrer over kr. 1.000,- (eks. moms) på adresser i Danmark. For ordrer under kr. 1.000,- tillægges en fragt på kr. 100,-. Hasteforsendelser sker efter individuel aftale. (Enkelte øer kan være undtaget fra aftale om levering indenfor 48 timer.) For fragttakster til Island og Færøerne kontakt venligst Eickemeyer.

 

Betalingsbetingelser

Betalingsbetingelser er løbende måned + 20 dage. Overskrides betalingstidspunktet pålægges gebyr og renter (2% pr. påbegyndt 30 dage)

 

Produktspecifikationer

Vi har gjort vores yderste for at beskrive alle produkter på hjemmesiden korrekt, men forbeholder os retten til at rette eventuelle misforståelser.

 

Krav

Alle varer forbliver Eickemeyer Medicinteknik for Dyrlæger ApS’ ejendom indtil fuldført betaling. Risiko ved tab eller skade på varer er kundens ansvar, fra det tidspunkt varen er modtaget og accepteret af kunden.

 

Forsikring og risiko

Når varen er modtaget og accepteret, påhviler forsikring og risiko kunden. Vi tager ingen ansvar for forkert brug eller fejlanvendelse af varer.

 

Garanti

Med mindre andet er angivet er garantiperioden 1 år.

Leveringsfejl

Anmeldelse af manglende levering skal ske senest 7 dage efter forventet levering. Skade på eller manglende varer skal anmeldes hurtigst muligt.

 

Returnering af varer

Varer kan returneres indtil 14 dage efter køb. Hvis du ønsker at returnere et produkt venligst kontakt kundeservice. Navn, adresse, kunde nr. og faktura nr. skal ledsage enhver returnering. Et administrationsgebyr på op til 20% af fakturabeløb, (max kr. 1.200,-) må forventes på alle returneringer. Skaffevarer, der er bestilt hjem efter særlig aftale krediteres ikke.