Vi bruger cookies på Eickemeyer.dk. Cookies bruges ikke til markedsføring, men udelukkende for at kunne give dig den bedste oplevelse af siden. og for at få statistikker på, hvilke af vores sider der besøges. Er det ok med dig? Ja Nej

Ansvarsfraskrivelse

Generelt

Eickemeyer Medicinteknik for dyrlæger (CVR30916808), herefter Eickemeyer giver hermed dig adgang til Eickemeyer.dk (hjemmesiden) og inviterer dig til at handle i webshoppen. Eickemeyer forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre indhold, uden at informere yderligere.

Begrænsning af ansvar

Eickemeyer bestræber sig på at opdatere indholdet af webstedet så ofte som muligt, samt supplere, tilføje og redigere indholdet på siden. På trods af dette kan der forekomme ufuldstændige oplysninger.

Selvom Eickemeyer er omhyggelig i udarbejdelsen og vedligeholdelse af denne hjemmeside, fraskriver vi os ansvaret for indholdet af de kilder vi anser for pålidelige. Vi kan ikke garantere for nøjagtigheden, fuldstændigheden og aktualiteten af oplysningerne.

Eickemeyer fralægger sig ethvert ansvar med hensyn til nøjagtighed, fuldstændighed og aktualitet af oplysningerne. Alle rettigheder vedrørende denne hjemmeside tilhører Eickemeyer, oplysninger fra denne hjemmeside må ikke bruges uden Eickemeyers tilladelse, og skal altid opgives med nøjagtig kildeangivelse, i overensstemmelse med dansk lov om ophavsret.

Alle priser på hjemmesiden er underlagt skrivefejl og programmeringsfejl. For følgerne af sådanne fejl påtager vi os intet ansvar. Ingen aftaler kan indgås på grundlag af sådanne fejl.

Royalty

Alle immaterielle rettigheder (herunder alt tekst, grafik og logoer) tilhører Eickemeyer. Det er ikke tilladt at kopiere, downloade, offentliggøre, på nogen måde distribuere eller gengive materiale uden forudgående information om denne hjemmeside og Eickemeyer Medicinteknik for Dyrlæger ApS's skriftlige samtykke.  Dog er personlig print og/eller download tilladt.

Gældende

Denne hjemmeside og ansvarsfraskrivelse er underlagt dansk lov om ophavsret. Alle tvister, der udspringer af eller i forbindelse med denne ansvarsfraskrivelse skal bringes for gældende dansk domstol.

HER

her    

   

LL